Flyer bezoekt InPort Race Gothenburg

18 mei 2015

Na de Stopover van de Volvo Ocean Race in Den Haag gaat de Flyer ook naar Gothenburg. We vertrekken zondag 21 juni en proberen dan de Volvo 65 in te halen. We varen in een rechte lijn naar Gothenburg en komen dan net na de VO65 binnen.

Data:
21 juni inschepen en vertrek voor de avond
24 juni verwachte aankomst
25 juni uitschepen
Afstand 460Nm
Prijs: 750,-27 juni InPort Race Gothenburg

Op 27 juni vindt de InPort Race plaats. De InPort Race is de finish en tevens de laatste wedstrijd van de Volvo Ocean Race 2015. De wedstrijd vindt plaats in Gothenburg, Zweden. Het is de thuisbasis van Volvo en dus geen onbekende voor de race.

Wanneer de teams qua punten gelijk staan, wordt er gekeken naar de InPort-wedstrijden. Na deze wedstrijd worden de winnaars van de Volvo Ocean Race gehuldigd en is er een groots feest.

Na de InPort Race maken we de Flyer klaar voor de terugtocht. Gothenburg ligt aan de westkust van Zweden. Het kijkt uit op het noordelijke puntje van Denemarken. In het noordwesten ligt het Skagerrak en de route naar het relatief open water van de Noordzee. De Flyer zal in etappes terugkeren naar Nederland. We varen via de oostkust van Denemarken, dan door het Kielerkanaal door naar Nederland. We verwachten op 3 juli aan te komen in Nederland.

Data:
28 juni inschepen
29 juni vertrek
3 juli verwachte aankomst Nederland
Afstand 548Nm
Prijs: 750,-