Ship Ahoy

27 oktober 2015

Een nieuw avontuur! Na dagen en weken van regelen, bellen, plannen, meten, rekenen, schuren, verven, lakken en poetsen is ze er klaar voor: Op naar Ahoy!

Van 3 t/m 6 november 2015 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw. De Flyer staat tijdens de Europort te glimmen op de stand van Imtech Marine als symbool voor het rijke erfgoed van het bedrijf.

Een rijk verleden en een nieuwe toekomst

Imtech Marine staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk. De komende jaren wil het bedrijf haar positie in de maritieme sector versterken en zich focussen op klanten, medewerkers en suppliers. De belangrijkste voorvader van Imtech Marine is de Nederlandse Jan Jacob van Rietschoten met zijn vooruitstrevende technologische bedrijf Van Rietschoten & Houwens, opgericht in 1860. Onze Cornelis (Conny) van Rietschoten, was de laatste actieve nazaat binnen Van Rietschoten & Houwens. De ‘Flyer’ representeert het rijke erfgoed van het bedrijf Imtech Marine en is er op Europort bij als het bedrijf aan een nieuw hoofdstuk begint, inclusief een nieuwe naam en huisstijl!