Volvo Ocean Race Stopover Den Haag

18 mei 2015

Van 18 t/m 20 juni is het dan eindelijk zover: de Volvo Ocean Race Stopover in Den Haag. De tussenstop is het officiële traject van de Volvo Ocean Race 2014-2015 van Lorient in Frankrijk naar de finish in Gothenburg, Zweden. Ook wij zijn met de Flyer aanwezig bij de Volvo Ocean Race Stopover. U kunt ons vinden in de haven naast de V65.

Als de zeilers zijn gearriveerd zijn zij al acht maanden onderweg en hebben al 65,000 km gezeild! Op 16 juni zullen de schepen om 17:00 vanuit Frankrijk vertrekken richting Scheveningen.

Uiteraard kan er niet precies gezegd worden wanneer de boten in Scheveningen arriveren, maar de verwachting is 18 of 19 juni. Vervolgens vertrekken de schepen op zaterdag 20 juni. Zij zullen in exact dezelfde volgorde vertrekken met dezelfde tussentijd waarop ze binnenkwamen. Een spectaculair gezicht.

Wilt u hier bij zijn? Bekijk onze agenda voor de data en activiteiten rondom die dag. Voor actuele of meer informatie verwijzen wij u naar: www.volvooceanracefestivaldenhaag.com.