Arrangementen

Ervaar zelf het zeilen op dit legendarische schip, tijdens een bedrijfsevent, een ontspannen dag op het water of een mooie meerdaagse zeiltocht met familie of vrienden. Graag begeleiden we u bij het bedenken en opzetten van een evenement op maat. De Flyer heeft havens van de Jachthaven groep als uitval basis, Amsterdam voor de Noord, Stellendam voor de zuid. Er zijn verschillende locaties bespreekbaar vanwaar u uw evenement kunt draaien. Ervaar het zelf!

Flyer in actie

Zomer Actie 2021: Back to Work

Kom weer in contact met je team! Na een periode van thuiswerken is dit een uitgelezen kans om elkaar weer te ontmoeten.

Meezijlen

Meezeilen

Schrijf u nu in en zeil binnenkort met ons mee naar Gothenburg, Alicante of andere mooie plekken waar wij komen.

Wedstrijdzijlen

Wedstrijdzeilen

Kom kijken en moedig ons aan bij één van onze wedstrijden zoals Volvo Ocean Race, Fastnet etc.

Teambuilding: een schip is zo goed als haar bemanning

Het schip leent zich uitstekend voor een heerlijke zeiltocht over de Nederlandse wateren, waar u samen met uw collega’s of zakenrelaties deze unieke ervaring beleeft. Aan boord van de Flyer was het TEAM de sleutel van het succes. De Flyer als locatie voor uw unieke teamevenement is al een ware belevenis op zich. Aan boord komen alle aspecten van het functioneren van het team aan bod. De taken worden verdeeld en waar nodig aangepast. Wilt u echt grenzen verleggen, boek dan een meerdaags evenement inclusief wachtlopen en het delen van de slaapzak.

Voor familie en vrienden

Een unieke ervaring om te zeilen op Nederlands varend erfgoed tijdens een nautisch evenement. Beleef het met uw familie en of vrienden. In de agenda ziet u welke evenementen gepland staan en wat de mogelijkheden zijn tot inschrijving. Maar uiteraard kunnen we ook een evenement op maat voor u samenstellen.

Evenementen

Evenementen

Wilt u een zakelijk evenement boeken? Bekijk dan eens onze evenementenpagina.

Trainingen

Trainingen

Wilt u meer te weten komen over het zeilen en wat er bij komt kijken. Wij leggen u alles uit.

Presentaties voor bedrijven en verenigingen

Ook verzorgen we presentaties voor bedrijven en verenigingen. Inspirerend en vermakelijk bieden wij u een unieke kijk op de geschiedenis van de Flyer en haar bemanning, het terughalen en de restauratie van dit Nederlands varend erfgoed.

Dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u deelnemen aan een event dat niet op onze agenda staat? Neem ook daarvoor contact op.

Arrangement op maat?

Wij bieden arrangementen op maat, van het varen van een dagtocht of meerdaagse tocht tot een volledig verzorgde zeildag. We bieden catering op maat, van broodjes kaas tot aan een culinaire uitspatting. Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde cateraars en toeleveranciers. Ook bieden we verschillende opstapplaatsen. Graag adviseren en begeleiden we u om van uw evenement een unieke beleving te maken.

Vernieuwen…
  • Geen producten in je winkelmand.
X